Om deveendesign

OM DEVEEN DESIGNJag startade mitt företag på hösten 2010. Sedan dess har jag jobbat mot små och stora företag med allehanda grafisk produktion.Det jag tycker bäst om är kontakten med mina kunder, att lösa ditt problem och att med färg och form hitta den rätta lösningen för  budskapet som slutligen kommer att nå din målgrupp är också spännande!


Att du sen ska bli 100 % nöjd är en självklarhet för mig och mitt absoluta mål. Titta gärna in i min portfolio för att se mina tidigare uppdrag och min breda nish inom grafisk design och illustration/animation.  

MINA TJÄNSTER:


IllustrationIllustrationer, företagsgrafik, logotyper, bokomslag, motiv för tryck på textil...AnimationInformationsfilm, instruktionsfilm, rörliga annonser, gifbilder... Grafisk designBroschyrer, annonser, flyers, beachflags, menyer, visitkort, förpackningar och påsar, bokomslag...WebbdesignWebbsidor, nyhetsbrev, kontaktformulär, landningssidor, rörliga annonser...


Jag rekommenderar Pia med varm hand. Vi har inte ens träffats, dock har hon arbetat på ett enormt trevligt och professionellt sätt i all kommunikation med mig som kund.


Holmfridur Hardardottir, Filurdesign

Pia gjorde ursnygga symboler till mitt bokförlag!


Magnus Pamp, Äntligen

Vi har jobbat med Pia i samband med förändringar av vår förpackning, skapande av annonser och div. annat där Pias otroliga kunnande i att teckna och skapa har kommit väl till pass. Vi är supernöjda med vårt samarbete!!


Johanna och Anna-Cari, Sorption AB

Pia lyckas fånga precis den rätta känslan och personligheten i vårt företag och vi har haft stor glädje av hennes illustrationer i vår marknadsföring. Vi kan varmt rekommendera henne!


Helena och Maria, Trädgårdsdesign